Svítání na Sněžce

Kromě samotného svítání má svítání na Sněžce kouzlo v tom, že je ideální ho spojit s pobytem na některé z horských chat. Po výšlapu z Pece pod Sněžkou se na chatě dobře najíte, na Luční boudě vaří dokonce vlastní pivo Paroháč.

Po příjemně stráveném večeru nastává ta horší část, vstávání několik hodin před východem slunce. Cesta z chaty na vrchol Sněžky je zážitek sám o sobě, jde se po hřebenu, nad hlavou máte hvězdy a ze tmy a mraků se pomalu klube silueta Sněžky. Nakonec vás Sněžka odmění výhledy na kopce a údolí, mezi kterými se valí mraky nasvícené ranním světlem. Musíte mít ovšem kliku na počasí :).

Líbí se vám článek? Sdílejte ho s ostatními:

6 Comments

  1. Pěknej popis a pěkný fotky. Měl bys na Sněku jezdit častěji.

  2. Roman Flössler

    3. 1. 2016 at 18:54

    Díky. No doufám, že uděláme fotoakci někdy v zimě.

  3. Krásné fotky! Taky jsme byli na Sněžce fotit východ. Moc hezký noční výšlap s čelovkama. Bylo to prostě skvělé! :-) Můžu se jen tak ze zvědavosti zeptat, jakým tělem a sklem je to focené?

  4. Roman Flössler

    31. 7. 2016 at 11:52

    Díky. Je to focené kompaktem Samsung EX1 :).

  5. Otmar Hrazdil

    4. 8. 2020 at 15:01

    Skvělé fotky. Oceňuji vyváženost kompozice, vynikající barevný kontrast a přitom saturaci a živost, které se nepodbízejí.

  6. Roman Flössler

    7. 8. 2020 at 10:00

    Díky!

Napsat komentář - uvítám váš názor

Váš email nebude publikován.

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fotogalerie: